Parteneri media / ©: Zelist
© Zelist
Parte componentă a serviciilor oferite prin www.ZeList.ro, ZeList Monitor este o platformă de monitorizare a reputaţiei brandurilor ce permite celor interesaţi să aibă o viziune de ansamblu a social media din spaţiul online românesc, precum şi a impactului asupra brandurilor.

Prin intermediul platformei ZeList Monitor sunt monitorizate peste 65.000 de bloguri & comentariile realizate pe acestea, peste 51.000 de conturi de Twitter, peste 1300 de surse de presă online și comentariile celor mai importante 28 de surse de presă online, peste 50 de agregatoare de conținut, peste 20.000 de pagini publice de Facebook, peste 118.000 de canale românești de Youtube, peste 1.100 de grupuri de LinkedIn și peste 50 dintre cele mai importante forumuri românești.

ZeList sprijină WWF prin punerea la dispoziţie a serviciilor oferite de platforma de monitorizare.

 / ©: MailAgent
© MailAgent
Peste 1.500 de clienti, peste 50 milioane de trimiteri lunare. MailAgent are cea mai bună platformă de marketing online: email marketing, campanii SMS, sondaje, dar și suport, creatie și consultanță.
 / ©: 3 Waves Net
© 3 Waves Net

3Waves.net oferă soluţi web complete pentru ONG-uri, IMM-uri, dar şi magazine online şi agenţii turistice.
 / ©: WWLFB
© WWLFB
World Wide Live Feedback sprijina activitatea WWF Romania de gestionare a feedback-urilor primite de la sustinatorii organizatiei.

WWLFB este primul serviciu din lume de real-time feedback, care permite oricarui client sau consumator sa interactioneze cu orice companie, organizatie non profit, persoana publica sau entitate publica. Feedback-ul poate fi trimis in orice moment si de oriunde, fara a necesita folosirea unui PC sau a cunoaste web site-ul companiei care ii este adresat. Continutul feedback-ului este confidential, iar acesta poate fi trimis inclusiv folosind aplicatia de Android, iPhone sau iPad.