WWF Bonus Card - Dă o mână de ajutor naturii! rel=
WWF Bonus Card - Dă o mână de ajutor naturii!
© Dan Dinu
WWF Bonus Card, cardul de credit lansat de Garanti Bank, reprezintă primul card de pe piaţa bancară din România care susține o organizație de mediu.
Cum funcţionează donaţia?

0,5% din valoarea cumpǎrǎturilor efectuate cu WWF Bonus Card merge către proiectele WWF, ce vizează conservarea naturii în ariile protejate din Carpaţi, de-a lungul Dunării şi în Delta Dunării, procentul de 0,5% fiind suportat în întregime de către Garanti Bank.

Cum obţin un Bonus Card?

Tot ce trebuie sa faci este să mergi la o agenţie Garanti Bank unde vei parcurge paşii necesari eliberării unui card. Vei depune o cerere de emitere a WWF Bonus-Card-ului, alături de o copie a buletinului şi documentele ce atestă că ai un venit (adeverinta de venit şi fişă fiscală).
În cazul în care nu poţi ajunge la una dintre sucursale, te rugăm să apelezi la una dintre celelalte variante de solicitare a WWF Bonus Card-ului disponibile aici
Bonus Card-ul se activează o dată cu prima achiziţie, iar din acel moment tu contribui la proiectele de conservare a naturii din România, prin donaţia pe care Garanti o face către WWF.

 / ©: Garanti Bank
Utilizează WWF Bonus Card la cumpărături si susții proiectele WWF pentru conservarea naturii
© Garanti Bank